Premagajte celulit

Anticelulitna masaža je idealen tretma za odpravo celulita, izboljšanje tonusa kože ter izboljšanje cirkulacije. Kožo s pilingom pripravimo na boljše sprejemanje aktivnih učinkovin, jo dobro pogladimo in pregnetemo, da jo ogrejemo z anticelulitnim oljem ter z močnejšimi gibi pritiskamo tkivo navzgor in tako pospešimo prekrvavitev. Predvideni čas trajanja je 20 minut in v tem času strokovno delamo na izboljšanju celulita.

Celulit se pojavi zaradi nepravilne prehrane, pogostega sedenja in premalo gibanja. Zgleda kot trdovratna pomarančna koža na predelu stegen, trebuha, notranji strani kolen, ter rokah. Ne glede na težo je celulit odvisen od življenskega sloga in dednega zapisa. Tudi izguba teže, stres, nosečnost, staranje lahko povzročijo pomanjkanje elastičnosti kože. Celulit je viden, kadar se povečajo maščobne celice, s tem se zmanjša cirkulacija in vezivno tkivo je utesnjeno. Vzroki za nastanek so uporaba visokih pet, pomankanje telovadbe, uživanje zelo slane hrane, pitje alkohola, dolgotrajna izpostavljenost stresu, dolgotrajno sedenje ali stanje, delo v pisarni, pomankanje spanja, tudi moten spanec. Poleg naštetega je žensko telo shranjevalec maščobe, ki zagotovi zarodku dovolj hrane v času nosečnosti.

V našem salonu za obravnavo celulita, za izboljšanje izgleda in tonusa kože ter zmanjšanje obsega maščobnih celic, uporabljamo preparate, ki vsebujejo visoko tehnološko strukturo, ki spodbuja globoko vpijanje v kožo.

Za izboljšanje rezultatov imamo na voljo tudi visoko kakovostne proticelulitne izdelke za domačo nego.