S trenerjem kineziologom do najboljših rezultatov

Za najboljše rezultate v najkrajšem času trenirajte s trenerjem kineziologom, ki bo vadbo prilagodil vašemu zdravstvenemu stanju, trenutni fizični kondiciji in prehranskim navadam ter naredili personaliziran načrt za dosego zastavljenega cilja. Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vzdržljivost ter pridobili življenjsko energijo s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Individualna vadba je idealna za vse, ki

✔ želite trenirati sami in iščete podporo kineziologa
✔ želite osebni pristop in strokovno oblikovane treninge
✔ želite učinkovito izkoristiti čas, ki ste ga namenili vadbi
✔ želite pridobiti na moči in kondiciji ter izboljšati gibljivost
✔ prvič stopate na področje rekreativne vadbe, ste poškodovani ali imate specifičen cilj

Program vključuje uvodne meritve telesne sestave in pregled zdravstvenega stanja, 30-minutni prehranski posvet z možnostjo dodatnega prehranskega svetovanja in 60-minutni trening pod nadzorom kineziologa.

Individualni trening, v primerjavi s skupinsko vadbo, omogoča veliko mero medsebojne komunikacije, kar je ključ do večjega učinka treninga in hitrejši napredek.

Individualno vadbo priporočamo vsem, ki ste v pomanjkanju časa in bi želeli maksimalno izkoristiti svoj čas, imate gibalne omejitve in bolečine, vsem ki ste zaključili program fizioterapije ali okrevate po operaciji in vsem, ki želite svoje tele hitro in učinkovito spraviti v boljšo formo.

Naša vadba je zasnovana na podlagi kineziološke vadbe. Veliko vaj namreč namenimo zapostavljenim mišicam in preventivnemu delovanju na vaše telo. Vključujemo vaje, s katerimi na primeren način aktiviramo celotno telo, izboljšujemo splošno telesno pripravljenost in spodbujamo celostni razvoj gibalnih sposobnosti.

Vedno pa dajemo prednost kvaliteti gibanja in ne številu premetanih uteži, zato veliko pozornosti namenimo varni izvedbi vaj in pravilnemu premikanju bremen, s tem pa preprečujemo bolečine in morebitne poškodbe.