Kineziološki studio

Individualna vadba

Za najboljše rezultate v najkrajšem času trenirajte s trenerjem kineziologom, ki bo vadbo prilagodil vašemu zdravstvenemu stanju, trenutni fizični kondiciji in prehranskim navadam ter naredili personaliziran načrt za dosego zastavljenega cilja. Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vdržljivost ter pridobili življenjsko energijo s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Semi individualna vadba

Do najboljših rezultatov v najkrajšem času lahko pridete tudi z vadbo v paru ali manjši skupini. Trenirajte s trenerjem kineziologom, ki bo vadbo prilagodil vašemu zdravstvenemu stanju, trenutni fizični kondiciji in prehranskim navadam ter vam oblikoval načrt za dosego zastavljenega cilja. Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vzdržljivost ter pridobili življenjsko energijo, s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Prehransko svetovanje

Naučite se, kako lahko z zdravo in uravnoteženo prehrano povečate svojo moč, se bolje soočate z vsakodnevnimi izzivi, predvsem pa se preprosto bolje počutite v svojem telesu, in to brez odrekanja vašim najljubšim jedem. Zdravo lahko jeste, tudi če ste zaposleni in vam med delovnimi dnevi primankuje časa za pripravo obrokov. Le s premišljeno pripravo in načrtovanjem si lahko privoščimo zdrave ter okusne jedi prav vsak dan. Začnite poslušati svoje telo, ki vam sporoča, kakšno hrano želi.

Kineziološka vadba

Odpravite bolečine pri gibanju s kineziološko vadbo. Kineziološka vadba je osnovna, terapevtsko usmerjena vadba za odpravo bolečin v sklepih in bolečin v hrbtenici. Vaje so izbrane tako, da vključimo večino sklepov v telesu in naslovimo vse običajne težave, ki jih povzroča sodobno življenje.

FMS Tesla Former

Preoblikujte in okrepite mišice na zadnjici, trebuhu, rokah ali nogah z medicinskim aparatom Tesla Former, ki z novo tehnologijo FMS učinkovito in neboleče krepi mišice.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me