NEGA TELESA

Piling telesa z eteričnimi olji

Piling z eteričnimi olji stimulira in očisti telo. Vsebuje tudi različne alge, obogatene z jodom, minerali in vitamini, ki delujejo antibakterijsko, čistilno ter odvajajo vodo in toksine. Hkrati stimulirajo celično izmenjavo in mikrocirkulacijo ter navlažijo in obnovijo tako sijaj kot svežino kože. Piling je najboljša priprava na klasično masažo telesa ali postopke za preoblikovanje telesa, odličen pa je tudi kot samostojen tretma, saj je po njem koža nahranjena in navlažena.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je odličen tretma za odpravo celulita ter izboljšanje tonusa kože in cirkulacije. Kožo s pilingom pripravimo na boljše sprejemanje aktivnih učinkovin, jo dobro pogladimo, pregnetemo in ogrejemo z anticelulitnim oljem. Z močnejšimi gibi pritiskamo tkivo navzgor in tako pospešimo prekrvavitev. Predviden čas trajanja je 20 minut.

Shujševalni biserni piling z masažo

Inovativna shujševalna nega z morskimi biseri, ki se stopijo na vaši koži, vključuje intenziven piling, ki pripravi kožo k dovzetnejši aktivaciji mikrocirkulacije. Shujševalne učinkovine se sproščajo med posebno anticelulitno tehniko, prilagojeno teksturi sestavin biserov. Piling ima dvojni shujševalni učinek, saj kofein pomaga pri izločanju maščobnih oblog in preprečuje nastanek novega celulita ter odvaja vodo. Tretma je hiter in učinkovit, po nanosu pa ne zahteva prhanja, saj učinkovine na koži delujejo še ure. Koža ostane mehka in gladka, intenzivno prekrvavljena, tkivo pa je zdrenirano odvečne tekočine. Tudi vaša postava je bolje oblikovana.

Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Učinkovito preoblikujte svoje obline in hkrati odpravite tudi celulit. To vam omogoča mezoterapija, inovativna učinkovita metoda pomlajevanja kože, ki omogoča vnos aktivnih snovi do globine. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. Aktivne sestavine z drenažnim in prečiščevalnim učinkom zmanjšujejo edeme ter spodbujajo odstranitev toksinov, hkrati pa imajo lipolitičen učinek, kar pomeni, da zmanjša maščobne obloge. Zaradi globinskega delovanja ima podaljšano delovanje, rezultati pa so vidni že po eni terapiji.

Skeyndor Slim Drone

Skeyndor Slim Drone je nova linija za nego telesa s trenutno najbolj napredno aktivno sestavino za sproščanje aktivnih substanc. Izjemna nega proti celulitu bo zmanjšala tudi obseg in zastajanje vode v telesu ter učvrstila vašo kožo. Aktivne sestavine, kot so artičoka, kofein, organski silikon, vitamin C in glavcin, poskrbijo za drenažo, razstrupljanje, topljenje maščobe ter učvrstitev, ne nezadnje tudi zavirajo nastajanje maščobnih celic.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me