Novice

Gua sha in aromaterapija

Gua sha je kristalna terapija, ki pozitivno vpliva na kožo in obliko obraza. Na našem obrazu se zrcalijo čustva, zato ima vsaka črta in guba na obrazu pomen. Gua sha ni le metoda za tiste, ki jih skrbijo obrazne gube, omogoča tudi boljše psihološko in duhovno počutje. Profesionalno oblikovani kristali gua sha oddajajo infrardeče žarke, ki koristijo tonusu kože, hkrati krepijo tudi strukturo in delovanje žil v očeh in možganih.  

Individualna vadba

Za najboljše rezultate v najkrajšem času trenirajte s trenerjem kineziologom, ki bo vadbo prilagodil vašemu zdravstvenemu stanju, trenutni fizični kondiciji in prehranskim navadam ter naredili personaliziran načrt za dosego zastavljenega cilja. Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vdržljivost ter pridobili življenjsko energijo s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Semi individualna vadba

Do najboljših rezultatov v najkrajšem času lahko pridete tudi z vadbo v paru ali manjši skupini. Trenirajte s trenerjem kineziologom, ki bo vadbo prilagodil vašemu zdravstvenemu stanju, trenutni fizični kondiciji in prehranskim navadam ter vam oblikoval načrt za dosego zastavljenega cilja. Z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano boste poskrbeli za svoje zdravje, izboljšali telesno držo in gibalne sposobnosti, povečali moč in vzdržljivost ter pridobili življenjsko energijo, s katero se boste lažje spopadali z vsakodnevnim stresom in obveznostmi.

Prehransko svetovanje

Naučite se, kako lahko z zdravo in uravnoteženo prehrano povečate svojo moč, se bolje soočate z vsakodnevnimi izzivi, predvsem pa se preprosto bolje počutite v svojem telesu, in to brez odrekanja vašim najljubšim jedem. Zdravo lahko jeste, tudi če ste zaposleni in vam med delovnimi dnevi primankuje časa za pripravo obrokov. Le s premišljeno pripravo in načrtovanjem si lahko privoščimo zdrave ter okusne jedi prav vsak dan. Začnite poslušati svoje telo, ki vam sporoča, kakšno hrano želi.

Kineziološka vadba

Odpravite bolečine pri gibanju s kineziološko vadbo. Kineziološka vadba je osnovna, terapevtsko usmerjena vadba za odpravo bolečin v sklepih in bolečin v hrbtenici. Vaje so izbrane tako, da vključimo večino sklepov v telesu in naslovimo vse običajne težave, ki jih povzroča sodobno življenje.

Depilacija

Poskrbite za gladko kožo z depilacijo s toplim voskom ali smolo. To je učinkovit način za odstranjevanje dlačic, saj je postopek zelo hiter. Z voskom ali smolo lahko učinkovito odstranjujemo dlake s celih nog, bikinija, intimnih predelov, pod pazduho, s prsnega koša, trebuha, hrbta in obraza.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija je ena od najbolj priljubljenih depilacij predela bikinija, še posebej pred poletjem. Zanesljivo prinaša najboljše rezultate dolgotrajno gladke kože, z uporabo kakovostnih naravnih smol ali voskov pa je po depilaciji koža manj razdražena. Dlačice bodo po depilaciji ponovno zrasle po treh do štirih tednih, a bodo občutno tanjše in manj močne. Vsaka naslednja brazilska depilacija je tako tudi manj boleča.

Piling telesa z eteričnimi olji

Piling z eteričnimi olji stimulira in očisti telo. Vsebuje tudi različne alge, obogatene z jodom, minerali in vitamini, ki delujejo antibakterijsko, čistilno ter odvajajo vodo in toksine. Hkrati stimulirajo celično izmenjavo in mikrocirkulacijo ter navlažijo in obnovijo tako sijaj kot svežino kože. Piling je najboljša priprava na klasično masažo telesa ali postopke za preoblikovanje telesa, odličen pa je tudi kot samostojen tretma, saj je po njem koža nahranjena in navlažena.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je odličen tretma za odpravo celulita ter izboljšanje tonusa kože in cirkulacije. Kožo s pilingom pripravimo na boljše sprejemanje aktivnih učinkovin, jo dobro pogladimo, pregnetemo in ogrejemo z anticelulitnim oljem. Z močnejšimi gibi pritiskamo tkivo navzgor in tako pospešimo prekrvavitev. Predviden čas trajanja je 20 minut.

Shujševalni biserni piling z masažo

Inovativna shujševalna nega z morskimi biseri, ki se stopijo na vaši koži, vključuje intenziven piling, ki pripravi kožo k dovzetnejši aktivaciji mikrocirkulacije. Shujševalne učinkovine se sproščajo med posebno anticelulitno tehniko, prilagojeno teksturi sestavin biserov. Piling ima dvojni shujševalni učinek, saj kofein pomaga pri izločanju maščobnih oblog in preprečuje nastanek novega celulita ter odvaja vodo. Tretma je hiter in učinkovit, po nanosu pa ne zahteva prhanja, saj učinkovine na koži delujejo še ure. Koža ostane mehka in gladka, intenzivno prekrvavljena, tkivo pa je zdrenirano odvečne tekočine. Tudi vaša postava je bolje oblikovana.

Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Učinkovito preoblikujte svoje obline in hkrati odpravite tudi celulit. To vam omogoča mezoterapija, inovativna učinkovita metoda pomlajevanja kože, ki omogoča vnos aktivnih snovi do globine. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. Aktivne sestavine z drenažnim in prečiščevalnim učinkom zmanjšujejo edeme ter spodbujajo odstranitev toksinov, hkrati pa imajo lipolitičen učinek, kar pomeni, da zmanjša maščobne obloge. Zaradi globinskega delovanja ima podaljšano delovanje, rezultati pa so vidni že po eni terapiji.

Skeyndor Slim Drone

Skeyndor Slim Drone je nova linija za nego telesa s trenutno najbolj napredno aktivno sestavino za sproščanje aktivnih substanc. Izjemna nega proti celulitu bo zmanjšala tudi obseg in zastajanje vode v telesu ter učvrstila vašo kožo. Aktivne sestavine, kot so artičoka, kofein, organski silikon, vitamin C in glavcin, poskrbijo za drenažo, razstrupljanje, topljenje maščobe ter učvrstitev, ne nezadnje tudi zavirajo nastajanje maščobnih celic.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me