Novice

Klasična pedikura

Privoščite svojim stopalom čisto pravo razvajanje, ki vključuje vse od zeliščne kopeli, do ureditve nohtov in masaže, lahko pa si privoščite tudi permanentni lak. S pedikuro bomo odpravili posledice obremenitve nog, kot so suha, groba in trda poroženela koža, žulji, kurja očesa in otiščanci. Z redno nego se boste izognili bolečim nogam in stopalom, kar bo blagodejno vplivalo na počutje celotnega telesa.

Klasična manikira

Poskrbite za urejen videz rok z manikira, ki vključuje urejanje in oblikovanje nohtov ter odstranitev in nego obnohtne kožice. Nega rok lahko vključuje tudi piling in masažo rok ter nanos hranljive kreme za roke. Izberete lahko tudi permanentno UV-lakiranje z zelo kakovostnimi laki za nohte. Gel lak je primeren za naravne nohte, saj utrdi in zaščiti nohte pred cepljenjem. V zimskem času lahko dadamo parafinsko oblogo, katera kožo rok izdatneje nahrani.

Sistem IBX

IBX je nova vrsta nege nohtov, ki ponuja strokovno pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven. Nega deluje kot okrepitveni sistem v notranjosti nohta v nasprotju s tradicionalnimi izdelki za nego nohtov, ki delujejo zgolj na površju nohta. Nega IBX ustvari zaščitni sloj na nohtu, zmanjša pojav »belih lis« in popravi hude poškodbe nohtov, hkrati pa jih pripravi na rast. Prav tako učvrsti povrhnjico nohta, zapolni vdolbine, zgladi površino nohta ter izboljša naravno barvo nohtov in njihov videz.

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža celega telesa, ki deluje sproščujoče in izboljšuje zdravje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Z masažo izboljšamo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem, ne nazadnje pa blagodejno vpliva tudi na duševno počutje. Kadar niste prepričani kaj podariti, je masaža najprimernejše darilo.

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža celega telesa, ki deluje sproščujoče in izboljšuje zdravje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Z masažo izboljšamo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem, ne nazadnje pa blagodejno vpliva tudi na duševno počutje. Kadar niste prepričani kaj podariti, je masaža najprimernejše darilo.

Indijska masaža glave

Indijska masaža glave je zelo stara in učinkovita ayurvedska metoda za odpravljanje glavobolov, migren, stresa, nespečnosti, utrujenosti ter napetosti. S pritiski na točke po meridijanih se sprosti napetost v zgornjem predelu telesa. Z masažo se stimulira prekrvavitev in zmanjšajo napetosti v mišicah. Izvaja se na oblečenem ali delno slečenem telesu. S pritiski se sprostijo dekolte, ramenski obroč, vrat, lasišče, obraz in predel hrbta. Pri masaži se ne uporablja olje, le na obrazu nekaj kapljic za lažje masiranje. Masaža navadno traja 30 ali 45 minut.

Športna masaža

Športna masaža je močnejša masaža, prilagojena vsakemu posamezniku posebej. Je kombinacija tehnik in prijemov, s katerimi pomagamo posamezniku odpraviti utrujenost. Pri športni masaži masažne prijeme razdelimo v šest različnih tehnik. To so glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje ali vibracije in gibi v sklepih. Cilj športne masaže je odpraviti vse stranske produkte mišične obremenitve ter tako prispevati k boljšemu obnavljanju tkiv in hitrejši vrnitvi v fiziološko ravnovesje mišično-skeletnega sistema.

ME masaža obraza

Je globoko sproščujoča masaža obraza, dekolteja, zatilja in po želji še lasišča. Cilj je globoka sprostitev in dvig obraznih mišic, s pritiski na trigger points pa dosežemo hitro in učinkovito sprostitev bolečin v zgornjem delu hrbta in vratu. Sprošča napetost, stres, migreno, glavobol, bolečine v predelu sinusov in ušes. ME masaža je primerno darilo v obliki darilnega bona, tako za ženske kot moške.

Tesla Former Prestige

Preoblikujte in okrepite mišice na zadnjici, trebuhu, rokah ali nogah z medicinskim aparatom Tesla Former, ki z novo tehnologijo FMS (Functional Magnetic Stimulation oz. funkcionalna magnetna stimulacija) učinkovito krepi mišice. FMS proizvaja pulzirajoče magnetno polje, ki aktivira in okrepi mišice ter poveča mišično maso, posledično pa preoblikuje telo.

Tesla Chair

Medicinska naprava Tesla Chair učinkovito krepi mišice medeničnega dna ter pomaga odpraviti inkontinenco urina in blata. Okrepi tudi mišice medeničnega dna po porodu ter blagodejno vpliva na kronične bolečine v medenici in križu. Z novo tehnologijo FMS učinkovito in neboleče krepi mišice. FMS proizvaja pulzirajoče magnetno polje, ki aktivira in okrepi tudi oslabljene, deluje protibolečinsko ter poveča mišično maso.

Power Hyaluronic Eyes&Lashes

Power Hyaluronic Eyes & Lashes | Koža okoli oči je najbolj občutljiv predel na našem obrazu. Vedno je izpostavljena zunanjim vplivom, kot so sonce, mraz in veter, zato se prav na tem predelu znaki staranja pojavijo najhitreje. Z intenzivno nego, ki temelji na naravnih aktivnih sestavinah, kot so perzijska svila, hialuronski polnilci, biotin in modri lotos, dvignemo zgornjo veko ter ustvarimo lifting učinek. Zmanjšamo tudi gubice, črne kolobarje in zatečenost, hkrati pa kožo okoli oči dolgotrajno navlažimo ter pomladimo.

Japonski cosmo lifting

Japonski cosmo lifting je naravna, neinvazivna alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza. Osnovna metoda izhaja iz obrazne refleksoterapije Sorensensistem™. Zaradi stimulacije akupresurnih točk in con vitalnih organov sočasno deluje na celotno telo. Sprošča mišične in čustvene napetosti, uravnoveša organizem ter krepi imunski sistem.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me