Novice

Skeyndor mezoterapija obraza

Mezoterapija brez igel je učinkovita nekirurška metoda pomlajevanja kože, ki omogoča vnos aktivnih snovi do globine, ki je popolnoma enakovredna igelni mezoterapiji. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. Zaradi globinskega delovanja ima podaljšano delovanje, rezultati pa so vidni že po eni terapiji.

Klasična nega obraza

Klasična nega obraza je prijetna in sproščujoča nega, ki vaši koži vrne svežino. Za najboljše rezultate nego vselej prilagodimo glede na tip in trenutno stanje kože. Nega obraza v našem salonu vključuje površinsko čiščenje, piling, nanos maske, masažo obraza in dekolteja, nanos kreme in svetovanje o primerni negi vaše kože doma, da bo vaš svež in mladosten videz trajal čim dlje. Lahko traja od 30 do 75 minut.

Intenzivna maska za oči

Koža okoli oči je štirikrat tanjša kot drugje na telesu, zato se znaki staranja na tem predelu kažejo veliko hitreje kot drugod. Pomankanje spanca, preslana hrana in drugi dejavniko so vzrok, da so veke zatečene. Intenzivna hialuronska maska za oči hitro zapolni gubice in odpravlja zabuhlost ter temne kolobarje pod očmi.

Skeyndor Global Lift

Izjemna linija proti staranju je zasnovana tako, da doseže učinek redefiniranja obraza, obnovi polnost kože in ustvari kozmetični lifting. Zaradi učinkovine PROGERIN z anti-aging tehnologijo in učinkovinami, kot so hidroliziran kolagen, probiotiki, organski silicij ter biomimetrične peptide, je ta nega zelo učinkovita. Nega se lahko izvaja tudi z aparatom SKEYNDOR MESOINFUSION DCS za boljše in dolgotrajnejše rezultate.

Skeyndor Power Hyaluronic

Nega obraza Skeyndor Power Hyaluronic je primerna za vse tipe kož, še posebej za dehidrirano in suho. Uravnoveša naravno hidrodinamiko kože in doseže najboljši učinek hidratacije. Profesionalni tretma je zasnovan tako, da obnavlja obrazno polnost in preoblikuje obrazne konture. Nega se lahko izvaja tudi z aparatom SKEYNDOR MESOINFUSION DCS za boljše in dolgotrajnejše rezultate.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me