Namen uporabe podatkov

E-novice prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-novic na spletni strani www.spacenterlepote.si.

Z brezplačnimi e-novicami vas obveščamo o splošnih informacijah, novostih, aktualni ponudbi in akcijskih ugodnostih, ki jih ponuja podjetje Spa Center lepote d.o.o. (v nadaljevanju Spa Center lepote).

Zbiranje podatkov v skladu z zakonom

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Spa Center lepote osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Spa Center lepote v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil.

E-naslov se hrani trajno oziroma do preklica s strani imetnika. Podatki so shranjeni in varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Odjava od prejemanja e-novic:

V e-novicah, ki jih prejemete po elektronski pošti, je v nogi sporočila objavljena povezava »Odjava«, na katero kliknete in sledite postopku odjave.

Upravljalec zbirke in pošiljatelj sporočil

Pošiljatelj e-novic in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Spa Center lepote, Erbežnikova 2, 1000 Ljubljana.

S prijavo na e-novice posameznik izrecno soglaša, da Spa Center lepote obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Spa Center lepote lahko prijavljeni elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis (npr. MailChimp) skladno s pravili slednjega in podatke hrani v oblaku.