Priori – Core in Superceutical nega obraza

Priori – Core in Superceutical nega obraza

Preizkusite različne nege s Priorijevimi linijami izdelkov Core in Supercautical. Privoščite svoji koži hitro in učinkovito nego obraza tudi takrat, ko ste v stiski s časom, saj lahko izberete kratko 15-minutno nego s kislinskim pilingom, 30-minutno nego s kislinskim pilongom in vlažilno masko, 45-minutno nego z mehanskim pilinkom, kislinskim pilingom in vlažilno masko ali 60 minutno globinsko nego obraza. Prav vsako izmed njih odlikujejo hitri rezultati.

PEEL IT – 15-minutna kislinska nega

Ste v stiski s časom? PEEL IT 15-minutna kislinska nega je za vse tiste, ki želite intenzivne rezultate v najkrajšem možnem času. Analiza kože, eksfoliacija, posvetlitev kože in izenačenje tena polti, odpravljanje drobnih gubic, vse to v najkrajšem času z intenzivnim delovanjem – tudi če imate le 15 min. Nega obraza, ki se lahko izvaja enkrat tedensko. Po šestih do osmih zaporednih negah obraza dobimo najboljše rezultate.

SKIN RE-BOOT – 30-minutna kislinska nega + vlažilna maska

Ponovna aktivacija vaše kože. Prilagojena nega obraza je zasnovana tako, da ponovno prebudi in intenzivno navlaži vašo kožo. Vaša koža bo navlažena, obnovljena, pomlajena, ten kože poenoten – rezultati, ki jih lahko vidite in občutite!

SKIN UNWRAPPED – 45- minutni mehanski peeling + kislinska nega + vlažilna maska

Intenzivna PRIORI kislinska nega obraza. Odkrijte pravi potencial vaše kože. Za vse tiste, ki redno uporabljate PRIORI kislinske pilinge. Navdušeni boste nad učinki in rezultati tretmaja. Mehanska eksfoliacija, kislinska nega in vlaženje kože. Nego obraza je prilagodimo potrebam vaše kože – ultimativni pomlajevalni recept za vašo kožo.

UNCOVER. EXPOSE. RENEW. – 60-minutna PRIORI SPA negovalna nega

Zagotavlja globinsko nego in pomlajevanje kože. Izboljšana je elastičnost, gladkost, tekstura in ten kože. Sprostite se z bogato edinstveno SPA masažo. Nega vključuje mehanski piling, vlažilno masko in bogato masažo, po kateri se boste počutili sproščeno, vaša koža pa bo videti mladostno. Edinstveno razvajanje vaše kože.