Brez igel do neverjetnih rezultatov – Skeyndor mezoterapija obraza

Brez igel do neverjetnih rezultatov – Skeyndor mezoterapija obraza

Mezoterapija brez igel je učinkovita nekirurška metoda pomlajevanja kože, ki omogoča vnos aktivnih snovi do globine, ki je popolnoma enakovredna igelni mezoterapiji. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. Zaradi globinskega delovanja ima podaljšano delovanje, rezultati pa so vidni že po eni terapiji.

Gre za postopek, s katerim s pomočjo sonde v kožo vnašamo različne snovi, kot so hialuronska kislina, mikrokolagen, tripeptidi »botox like«, liposomski polifenoli, vitamini, ioniziran vitamin C, aminokisline. Sestavine vnašamo s pomočjo sonde s štirimi različnimi tehnikami in tokovi. V usnjico oziroma dermis vnašamo omenjene snovi in kožo tako tretiramo v globino, česar s kremami ne moremo doseči, ker so molekule v njih prevelike, da bi prodrle do srednjega sloja kože Zato kreme vlažijo le vrhnji sloj kože in niso tako učinkovite.

Med običajno nego lahko le 10 % aktivnih snovi, ki se jih uporablja, doseže globlje plasti kože in so zato vsi učinki omejeni. Podobno je z uporabo krem in izdelkov, ki jih uporabljamo vsak dan med domačo nego.


Mezoterapija brez igel poveča absorpcijo aktivnih sestavin, ki jih nanesemo na kožo, in sicer z 10 % na neverjetnih 90 % prodiranja v globino.

Pred postopkom mezoterapije naredimo kemični piling z glikolno kislino, ki jo po mnenju dermatologov dobro prenaša tudi občutljiva koža. Glikolna kislina obnavlja kolagen, uravnava ten kože, odpravlja gubice in daje koži sijaj. Deluje v globino, zaradi česar ima podaljšano delovanje. Zaradi glikolnega pilinga je koža gladka, sijoča, učinek mezoterapije pa močnejši.

Rezultat je viden že po eni terapiji, kar je smiselno, kadar želite viden učinek liftinga za kakšen poseben dogodek, saj učinek traja teden do dva. Za dolgotrajen rezultat pa je priporočljivo narediti štiri terapije v dveh do štirih tednih. Postopek štirih terapij je potrebno ponoviti po 6 do 12 mesecih, če želimo ohranjati rezultat.

Glede na potrebe posameznika lahko izbiramo med novo generacijo mezo-koncentratov z različnimi učinki:

MesoFILLER

  • Glajenje mimičnih in starostnih gubic na obrazu, vratu in dekolteju

Aktivne sestavine: mikrokolagen (napolni gubice in izboljša mikro-relief kože), liposomski polifenoli (pomlajevalni in regeneracijski učinek), mikroalga (upočasni procese staranja)
Program je primeren za stranke, ki jih motijo tako izrazne kot starostne gubice ter za vse, ki si želite hitre učinke pomlajevanja na koži.

MesoBT-LIFT

  • Globalni anti-aging program z lifting učinkom

Aktivne sestavine: tripeptid »botox like« učinkuje podobno kot injekcije botoxa, kolagen morskega izvora ustvari mikrolifting na obrazu, z ovseni sladkorji pa dosežemo intenzivni makrolifting.
Program svetujemo vsem, pri katerih so že nastopili prvi znaki staranja, poglobljene gubice in popuščen tonus kože.

MesoBRIGHT – Nega odprtih por, nečiste kože in temnih madežev

Aktivne sestavine: ioniziran vitamin C, ki zmanjšuje prisotnost melanina, ter aminoethilfosfonična kislina, ki upočasni pojav temnih madežev na koži in izenačuje obarvanost kože.
Program svetujemo vsem, ki jih moti neenakomerna obarvanost kože in tistim, ki imajo nečisto kožo s širokimi porami in neenakomernim reliefom.