NEGA OBAZA

Gua sha in aromaterapija

Gua sha je kristalna terapija, ki pozitivno vpliva na kožo in obliko obraza. Na našem obrazu se zrcalijo čustva, zato ima vsaka črta in guba na obrazu pomen. Gua sha ni le metoda za tiste, ki jih skrbijo obrazne gube, omogoča tudi boljše psihološko in duhovno počutje. Profesionalno oblikovani kristali gua sha oddajajo infrardeče žarke, ki koristijo tonusu kože, hkrati krepijo tudi strukturo in delovanje žil v očeh in možganih.  

Power Hyaluronic Eyes&Lashes

Power Hyaluronic Eyes & Lashes | Koža okoli oči je najbolj občutljiv predel na našem obrazu. Vedno je izpostavljena zunanjim vplivom, kot so sonce, mraz in veter, zato se prav na tem predelu znaki staranja pojavijo najhitreje. Z intenzivno nego, ki temelji na naravnih aktivnih sestavinah, kot so perzijska svila, hialuronski polnilci, biotin in modri lotos, dvignemo zgornjo veko ter ustvarimo lifting učinek. Zmanjšamo tudi gubice, črne kolobarje in zatečenost, hkrati pa kožo okoli oči dolgotrajno navlažimo ter pomladimo.

Japonski cosmo lifting

Japonski cosmo lifting je naravna, neinvazivna alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza. Osnovna metoda izhaja iz obrazne refleksoterapije Sorensensistem™. Zaradi stimulacije akupresurnih točk in con vitalnih organov sočasno deluje na celotno telo. Sprošča mišične in čustvene napetosti, uravnoveša organizem ter krepi imunski sistem.

Skeyndor mezoterapija obraza

Mezoterapija brez igel je učinkovita nekirurška metoda pomlajevanja kože, ki omogoča vnos aktivnih snovi do globine, ki je popolnoma enakovredna igelni mezoterapiji. Z mezoporacijo dosežemo vnos molekul v celice, ki drugače ne morejo prehajati skozi celično membrano. Zaradi globinskega delovanja ima podaljšano delovanje, rezultati pa so vidni že po eni terapiji.

Skeyndor Dermapeel Pro

DermaPeel je kombinacija mehaničnega in kemičnega pilinga, ki deluje na različnih nivojih kože ter tako omogoča kontrolirano in postopno luščenje zunanje plasti kože. Ta postane mehkejša in bolj sijoča ter dobi enakomernejši ten. S postopkom DermaPeel ustvarimo videz nove kože, prenovljene teksture in barve. Zmanjšamo zadebeljeno kožo, poenotimo ten pri koži, ki potrebuje regeneracijo zaradi fotostaranja. Zmanjšamo pigmentiranost, velikost por in poškodbe, nastale od aken ter brazgotin. Kožo navlažimo in ji povrnemo sijaj.

Klasična nega obraza

Klasična nega obraza je prijetna in sproščujoča nega, ki vaši koži vrne svežino. Za najboljše rezultate nego vselej prilagodimo glede na tip in trenutno stanje kože. Nega obraza v našem salonu vključuje površinsko čiščenje, piling, nanos maske, masažo obraza in dekolteja, nanos kreme in svetovanje o primerni negi vaše kože doma, da bo vaš svež in mladosten videz trajal čim dlje. Lahko traja od 30 do 75 minut.

Intenzivna maska za oči

Koža okoli oči je štirikrat tanjša kot drugje na telesu, zato se znaki staranja na tem predelu kažejo veliko hitreje kot drugod. Pomankanje spanca, preslana hrana in drugi dejavniko so vzrok, da so veke zatečene. Intenzivna hialuronska maska za oči hitro zapolni gubice in odpravlja zabuhlost ter temne kolobarje pod očmi.

Skeyndor Global Lift

Izjemna linija proti staranju je zasnovana tako, da doseže učinek redefiniranja obraza, obnovi polnost kože in ustvari kozmetični lifting. Zaradi učinkovine PROGERIN z anti-aging tehnologijo in učinkovinami, kot so hidroliziran kolagen, probiotiki, organski silicij ter biomimetrične peptide, je ta nega zelo učinkovita. Nega se lahko izvaja tudi z aparatom SKEYNDOR MESOINFUSION DCS za boljše in dolgotrajnejše rezultate.

Skeyndor Power Hyaluronic

Nega obraza Skeyndor Power Hyaluronic je primerna za vse tipe kož, še posebej za dehidrirano in suho. Uravnoveša naravno hidrodinamiko kože in doseže najboljši učinek hidratacije. Profesionalni tretma je zasnovan tako, da obnavlja obrazno polnost in preoblikuje obrazne konture. Nega se lahko izvaja tudi z aparatom SKEYNDOR MESOINFUSION DCS za boljše in dolgotrajnejše rezultate.

Nega obraza

fmS tesla former

masaže

nega telesa

odstranjevanje dlačic

Kineziološki studio Me